Šperky s tyrkysem

Všechny šperky na jednom místě

Šperky jsou skvělým způsobem, jak se vyjádřit. Ať už je to váš oblíbený náhrdelník, náramek nebo pár náušnic, šperky vám mohou dát pocit, že jste nejkrásnější žena na světě. Nezáleží na tom, jaký druh šperku hledáte, v naší nabídce si vybere každý! Šperky naleznete v našem novém e-shopu.

Šperky pro každého

Šperky jsou také skvělým dárkem pro někoho výjimečného a lze je nosit při mnoha různých příležitostech. Můžete je nosit každý den nebo jen při zvláštních příležitostech - záleží jen na vaší náladě!

Šperky a prsteny na ruce
Stříbrné šperky, náušnice

Stříbrné šperky

Stříbro je jedním z nejoblíbenějších kovů používaných ve šperkařství a má dlouhou historii používání.

Použití stříbra ve špercích sahá až do starověku, kdy jeho krásu velmi oceňovali lidé z celého světa. Nejstarší známé předměty vyrobené z tohoto kovu byly objeveny v Egyptě při vykopávkách, které probíhaly v letech 1929 až 1939. Tehdy archeologové našli několik prstenů vyrobených ze slitiny stříbra a zlata; tyto prsteny byly datovány do doby kolem roku 3200 př. n. l., což z nich činí jedny z nejstarších nalezených předmětů vůbec!

Kromě krásy má stříbro také mnoho praktických využití - lze ho tvarovat do jemného drátu nebo vyrážet do složitých vzorů, z nichž se pak ručně vyrábějí krásné kousky, jako jsou náušnice a přívěsky; to z něj dělá ideální materiál pro šperkaře, kteří chtějí něco odolného, ale zároveň dostatečně stylového pro každodenní nošení (nebo i pro slavnostnější příležitosti). A jakmile si tyto doplňky pořídíte sami, pak přijde na řadu další důležitá otázka: Jak o ně mám pečovat?

Šperky z drahých kamenů

Šperky z drahých kamenů jsou šperky, v nichž se jako hlavní materiál používají drahé kameny. Drahé kameny jsou přirozeně se vyskytující minerály nebo kameny, které lze použít ve špercích. Jsou to krásné, jedinečné a trvanlivé přírodní materiály, které se jako ozdoba používají již od starověku. Drahé kameny se vyskytují v mnoha různých barvách a vzorech; často se brousí do drahokamů, aby se zvýraznila jejich přirozená krása, nebo se používají k výrobě jiných typů šperků z drahých kamenů, jako jsou náhrdelníky, náramky a prsteny.

Šperky vyrobené z drahých kovů, jako je zlato nebo stříbro, se nazývají šperky z drahých kovů (nebo jednoduše zlatnické šperky).

Šperky s drahám kamenem
Perlové náhrdelníky

Perlové šperky

Perly jsou skvělým dárkem pro každou příležitost. Jsou klasické a nadčasové a lze je nosit téměř ke všemu. Pokud nakupujete pro někoho, kdo miluje perly, zvažte tyto tipy:

Pro budoucí nevěstu: Pro nevěstu: Perlovými šperky jako dárkem k nadcházejícímu svatebnímu dni své kamarádky nikdy nic nezkazíte. Ať už se jedná o sadu náušnic nebo jednoduchý řetízek perel, určitě ráda v tento výjimečný den dostane od svých přátel něco tak významného.

K jakýmkoli narozeninám nebo výročí: Perly jsou nádherným dárkem v každém věku - zejména pokud byl obdarovaný ženatý vícekrát! Tento typ šperků je dostatečně krásný na každodenní nošení, ale také dostatečně elegantní na oslavu zvláštních příležitostí, jako jsou narozeniny nebo výročí, aniž by působil přehnaně slavnostně (ne že by na slavnostnosti bylo něco špatného!).

Náušnice

Náušnice jsou skvělým způsobem, jak dodat svému oblečení jiskru a udělat dojem. Můžete je nosit k šatům nebo byznys obleku nebo je kombinovat s džínami a tričkem. Ať už máte na sobě cokoli, náušnice vám pomohou vypadat elegantně a upraveně, aniž byste museli utrácet peníze za dražší šperky.

Náušnice také slouží jako jeden z nejuniverzálnějších šperků - můžete je nosit kdykoli během dne, bez ohledu na to, kam jdete nebo co budete dělat. Jsou dostatečně malé na to, aby nezabíraly mnoho místa, až bude čas jít spát, ale přesto budou mít velký vliv na to, jak ostatní vnímají zbytek vašeho outfitu!

Krásné náušnice
Prsteny

Prsteny

Prsteny jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a ukázat světu, kdo jste. Prsteny mohou být vyrobeny z mnoha různých materiálů, včetně zlata, stříbra, platiny a dokonce i dřeva. Prsteny lze nosit na kterémkoli prstu - ukazováček a prostředníček označují lásku a přátelství, zatímco prsteníček v některých kulturách představuje manželství a závazek. Prsteny lze také nosit s jinými prsteny nebo šperky. Pokud máte zájem nosit více prstenů najednou (nebo jen jeden opravdu velký), vezměte v úvahu velikost svých prstů: pokud jsou natolik malé, že by si dva prsteny při společném nošení překrývaly prostor, pak bude vypadat lépe, když je budete nosit zvlášť, aby se navzájem nedotýkaly!

Snubní prsteny

Každý, kdo prošel procesem výběru prstenu, ví, že to může být složité. Existuje mnoho možností, od velikosti přes styl až po materiály. I když se to může zdát skličující, existují způsoby, jak si hledání dokonalého prstenu zjednodušit! Snubní prsteny se tradičně vyrábějí ze zlata nebo stříbra, ale nemusíte se omezovat na základě tradice. Můžete si vybrat i něco jiného, například platinu nebo titan - nebo si dokonce vyrobit vlastní snubní prsten ze dřeva!

Jakmile si vyberete preferovaný kov, je čas promyslet, jak si ho přizpůsobit. Chcete dva prsteny? Jeden s diamanty? S vyrytým vzkazem? Každá možnost bude mít svůj vlastní jedinečný pocit a vzhled, který se může líbit více než jiné v závislosti na tom, jaký jste člověk (nebo jaký pár).

Snubní prsteny
Piercing

Piercing a piercingové šperky

Piercing je nyní velkým trendem a piercingové šperky jsou vhodným doplňkem. K dispozici je mnoho různých typů piercingových šperků, včetně náušnic a prstenů do uší a na prsty nebo piercingů do nosu a pupíku na jiné části těla.

Šperky z různých kovů lze použít k vylepšení stávajícího piercingu nebo k vytvoření nového. Pokud již například máte piercing v ušním lalůčku, ale chcete jako ozdobu něco zajímavějšího než obyčejné zlaté cvočky - nebo pokud nemáte vůbec žádný piercing - můžete místo něj nosit různé elegantní styly náušnicových tyčinek z titanu nebo nerezové oceli.

Možnosti jsou neomezené, pokud jde o vytváření vlastního jedinečného stylu pomocí šperků na bázi piercingu!

Náramky

Náramky jsou skvělým způsobem, jak dodat svému oblečení šmrnc a zároveň vyjádřit, kdo jste. Není nad to nosit náramek, který dokonale odpovídá vaší osobnosti a stylu. Jednou z nejlepších věcí na náramcích je jejich univerzálnost - dají se nosit ke všemu! Ať už se jedná o ležérní vzhled nebo něco formálnějšího, náramky vám pomohou vyniknout v davu.

Náramky
Náhrdelníky

Náhrdelníky

Náhrdelníky jsou skvělým způsobem, jak dodat svému oblečení styl. Mohou být dlouhé nebo krátké, robustní nebo jemné, vyrobené ze zlata, stříbra, mosazi, mědi a drahých kamenů nebo perel. Náhrdelníky nemusíte nosit jen ke společenskému oblečení, hodí se i pro každodenní nošení!

Kde koupit krásné moderní šperky?

Ať už je kupujete pro sebe nebo pro někoho jiného, nikdy není špatná doba na nákup šperků. Vždy je můžete použít jako dárek ke zvláštní příležitosti, například k Vánocům nebo k jejich narozeninám. Nebo pokud hledáte něco spíše pro každodenní použití, pak bych doporučila pořídit jí/mu nějaké nové náhrdelníky a prsteny, aby je mohl/a nosit každý den, když jde ven s rodinou nebo přáteli.

Doufáme, že se vám seznámení s našimi šperky líbilo. Jsme hrdí na to, že můžeme nabízet tak krásné kousky za příznivou cenu! Víme, že si své nové šperky zamilujete, a těšíme se, až je na sobě uvidíte.

Kde koupit šperky
Ty nejkrášnější šperky na českém internetu.
Na tomto informačním webu o špercích nejsou použity Cookies.